A Nagy Gamer Burger Összecsapás 🍔🎮

Itt az idő, hogy pontot tegyünk az évtizedek óta fent álló harcra. A régi, egyszerű játékok lineáris varázsa, vagy az open-world élethű grafikával? Rövid, lényegretörő felépítés, vagy DLC-k, mikrotranzakciók – de több száz óra contenttel? 1-2 meccs munka után, vagy egész éjjel át tartó rankedezés haverokkal?

Te melyik oldalra állsz?

1. Hobbi Gamer Burger – Chill vibes only!​

“Régen minden jobb volt!” A régi játékok varázsa mintha már egy másik élet emlékei lennének.  Felejthetetlen élmények a régi családi házban, gameboy kazettákat fújdosva, cd-ket törölgetve imádkozni a PS1 mentéseinkért egy egyszerűbb időszakban. Esetleg már nincs is időd játszani, bonyolultak az új nevek. Vajon milyen lenne újra kikapcsolni egy régi kedvenceddel….

Nyugi, ha nem hajtod magad végig éjszaka a ranked meccseken, és inkább csak relaxálsz egy laza RPG-vel vagy kártyajátékkal, akkor a Hobbi Gamer Burger a neked való kaja! Élvezd a dupla smashed hús, dupla sajt és bacon jól bevált burger kombinációját egy könnyű story mode-ban, a hobbi játék nagykövetének ajánlásával, Fekete Mikivel!

ZIXY4251

2. Hardcore Gamer Burger – Csak keményen!

Ha az a típus vagy, aki hajnali kettőkor is ott ül a gép előtt, és csak a legendary loot motivál, akkor a Hardcore Gamer Burger az, amit neked találtak ki. A hazai e-sport legenda KODIAK képviseli a legelhivatottabb  játékosok vonalát, amivel már a szülidet is büszkévé teheted, hisz elmondhatod magadról, hogy olimpiai sportoló vagy! Folyton emlékeztetned kell magad, hogy a randkodat nem írhatod a CV-dbe – egyelőre! Ez nem holmi casual kaja: ha már unod a retrot, a DORITOS bundás csirkeszendó -amit egyenesen kistesónk hoz el nektek, a Crunchy éttermünk- titkos szószos, sajtos és uborkás buildje tutira kimozgat a komfortzónádból! (mint egy boss fight utolsó fázisa!)

ZIXY4296

Készen állsz a Final Bossra?

Kóstold meg bármelyik promóciós burgert, és máris esélyed van megnyerni a Final Boss PC-t! Ez nem egy hétköznapi masina – 2 millió forintot értékű szörnyeteg, ami minden gaming kihívásra készen áll. A legújabb tripla A játékok ultra beállításokon? Simán! Az FPS számláló túlcsordul? Garantált! Minden megvásárolt burgerrel ládája egy kincset rejt a belsejében, amivel +1 esélyt kapsz a sorsolásra, szóval gyűjtsd a killeket – izé, burgereket!

WEB
WEB

Hogyan csináld? 🎮🍔​

Na és most? 🚀

Egy burger választ el attól, hogy eldöntsd a végső harcot: Hobbi vagy Hardcore? Mutasd meg, melyik tábor a király, és közben zsebeld be a legendary nyereményt!